keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Reteä Pokeriporvari vs. työtön hitsari

Kaikkia Apinapartion hölmöilyjä ei ole jaksanut enää viime aikoina kirjailla.. Vanhoistakin jutuista on tullut sen verran runtua, että tarinoita joutuisi sensuroimaan todella kovalla kädellä, jotta niistä saisi edes jollain lailla julkaisukelpoisia. Jyhnyt ovat luulleet, että vanhoja blogijuttuja on liioiteltu, mikä on täyttä shaissendaalenia. Tarinoita on nimittäin ennemminkin jouduttu sensuroimaan, jotteivät herkkähipiäiset jyhnyt järkyttyisi pahimmista hölmöilyistä..

Pokeriporvari suuntasi viime lauantaina seurueineen perinteisesti Giggliniin paiskomaan. Kaverilla rupesi tosin keittämään, kun tiskit olivat niin täynnä jyhnyjä ja liekkipaitaisia hitsareita, että drinkkejä joutui odottelemaan puoli tuntia. Pokeriporvariahan rupesi vituttamaan moiset köyhät, joten mies marssi hyvin nopeasti ostamaan 400€ Royal-kortin, jonka jälkeen koko seurue pääsi Loungen puolelle mehevien tarjoiluiden kera. Eipä pitänyt jonottaa juomia, vaan tarjoilija kantoi mökäöljyä suoraan pöytään. Tämän kaiken mahdollisti Ainolan Aurinkokuningas ja Kuokkalan Kurko, Pokeriporvari! Helppohan siinä oli heilua, kun samana iltana oli korjattu takataskuun 4000 € pokeripotti. Pokeriporvarin ÄO huitelee huhujen mukaan lähempänä kahtasataa, mies osaa sentään realoisoida sen rahaksi, toisin kuin monet muut..



Kaikilla ei ole lainkaan samanlaista reteää asennetta, erityisesti Porin Ässien kannattajat ovat profiloituneet työttömiksi hitsareiksi. Apinapartion taannoisella prätkäreissulla saimme todistaa aidon työttömän hitsarin läsnäoloa. Säälittävä köyhä vielä ilmoitti ylpeänä koko maailmalle edustavansa työttömien hitsarien ykkösbrändiä, Porin Ässiä. Hitsari poseerasi Apinpartiolle kuin mikäkin malli, aito köyhä hitsari joka oli vielä ylpeä siitä mitä on! Ei ole tainneet työhakemukset Kempille mennä läpi..



Pate Mustajärvikin ilmoitti, että ilman Juicea olisi todennäköisesti pelkkä hitsari. No, Popeda on aina ollutkin karjalalippiksillä varustettujen liekkipaitoijen musiikkia..

Apinapartioristeily on luvassa ensi viikon loppupuolella, meiningin voi jokainen kuvitella, kun 45 apinaa päästetään kahdeksi päiväksi irti Itämerellä.. Stetsonmies on valmistautunut risteilyyn kasvattamalla järkyttävää röhnöpartaa. Apinapartio pukeutuu risteilyyn luonnollisesti yhtenäisellä pukukoodilla, jos näet alapuolisia tekstiilejä möykäävien apinoiden päällä, olet törmänneet ryhmistä reteimpään ja yhteisöistä ylväisimpään, Apinapartioon! Näitä paitoja on sitten kaiken maailman köyhien aivan turha yrittää itselleen ruikuttaa..

Ei kommentteja: