lauantai 9. toukokuuta 2009

Kovan luokan paiskomista Milanossa

Terve taas vauraat ystävät!

Meistä ei olekaan vähään aikaan kuulunut, tapahtumia on silti riittänyt. Pääsiäisenä apinapartio mekkaloi Tahkolla, Målkungen taasen palkittiin jäätävien maalilukemiensa ansiosta vuoden pelimies-mitalilla.

Mutta mutta, jätetään nuo jutut nyt taka-alalle. Viime viikon lauantaina nimittäin lähdettiin oikein Italian maalle hölmöilemään, kun Milano kutsui! No, mikäs siellä oli oleskellessa, kun päivisin elohopea nousi kolmeenkymmeneen asteeseen ja aurinko paistoi..

Lauantai

Milanoon saavuttiin myöhään lauantai-iltana, olihan se heti lähdettävä paiskomaan! Ensimmäisessä baarissa tuli jo selväksi, ettei kyseessä ole köyhien paikka, drinkit maksoivat sen 9 euroa kappale. Vessasta löytyi sentään reteä kyltti:


Sitten pitikin jo ottaa taksi alle ja siirtyä seuraavaan baariin. Taksikuskina oli yrmeä jyhny, joka ei puhunut sanaakaan englantia, vaan molotti apinapartiolle vihaisesti italiaa. Baariin sisään yrittäessä tuli heti esille yksi italialainen kummallisuus: miehet eivät pääse sisälle baariin, jos naisia ei ole mukana.. Ei jumalauta, sukupuolisyrjintää! No, piti soittaa seurueen naisille, että lyöttäytyvät seuraan jotta päästään sisälle baariin. Baariin sisään 15€, drinkit 10€ ja sisällä niin paljon porukkaa, ettei sinne mahtunut edes seisomaan! Siis helvetin kyytiä ulos ja paikallisen nakkikioskin kautta taksia odottelemaan. Vaan nyt tuli selväksi, ettei täältä saa taksiakaan ilman naisia!

Målkungen yritti parhaansa mukaan pokata italiaanoja, mutta järkyttävässä seipäässä ollut Stetsonmies torpedoi nämäkin yritykset hyvin nopeasti pölähtämällä paikalle. Kun taksia ei saanut, niin Stetsonmies hommasi seurueelle sitten kokonaisen bussin! Niin sitä ajeltiin reteesti bussilla hotellille, bussikuski ajeli pokkana jatkuvasti punaisia päin ja meinasi jyrätä yhden skootterikuskin.. Sellaista..

Sunnuntai

Sunnuntaiaamuna tempaistiin hotellilla hyvin nopeasti pikaoluset naamariin ja mentiin kaupungille sompailemaan. Paikallisessa ruokakaupassa maksoi viinilitra 0,89€, täällä on siis köyhilläkin varaa vetää lärvit!

Loppujen lopuksi mentiin järven rannalle ottamaan aurinkoa, juomaan punkkua ja tietysti kärventämään nahkaa 30 asteen auringonpaisteessa. Jossain vaiheessa tuli visio, että nyt pitää päästä pelaamaan jalkapalloa. Palloja ei vain näkynyt missään, joten Stetsonmies meni ostamaan paikallisilta köyhiltä pikkupojilta vanhan pallon kolmellakympillä. Nyt saatiin pelit pystyyn! Aluksi pelailtiin omalla porukkalla, myöhemmin italiaanotkin innostuivat tulemaan mukaan ja oli Suomi-Italia futismatsin aika. Stetsonmies meni miesvajauksen vuoksi Italian puolelle, tosin mies oli niin lärveissä, että makasi suuremman osan ajasta nurmikolla, kuin oli jaloillaan futista pelaamassa..



Italiaanot olivat heti mehuissaan, kun Stetsonmies antoi heille Näkee Ketkä Pärjää- paidan. Stetsonmies ei vain itse tainnut muistaa, että kyseessä oli hänen ainoa paita, mitä mukana oli. Ei siis muuta, kuin pienikokoiselta naisimmeiseltä paita lainaan, nyt on siis nähty Stetsonmies Milanossa naisten napapaidassakin! Rannalta lähdettiin sitten taksilla takaisin hotellille, josta taas taksilla kaupungille syömään. Kyllä kelpasi vetää italiaanopizzaa naamariin reteästi sujuneen päivän jälkeen!

Stetsonmies jatkoi möykkäämistään pitkälle yöhön, mies heilui yksin kaupungilla kahden bongaamansa naisen kanssa ja maksoi nämä sisään paikalliseen ökybaariin (sisäänpääsy 25€/hlö). Jossain vaiheessa sankarimme sitten huomasi, ettei hänellä ole lainkaan rahaa ja kännykästäkin on akku loppu. Ei muuta, kuin taksi alle ja hotellille, hotellilta lisää rahaa ja taas taksilla kaupungin yöhön paiskomaan! Aamuyöstä kotiin tullessaan Stetsonmies kehui huonekavereilleen Esimiehelle ja Målkungenille saavansa huomenna varmasti tussua venäläiseltä hupakolta, jonka hän kaupungilta bongasi.. Nyt nimittäin Stetsonmiehellekin kävi naisen kanssa klassinen "have a little patience"-ilmiö, johtunee kurkusta kumotun mökäöljyn määrästä. No, huomenna päivä on uus! Eräs seurueemme naispuolinen henkilö tosin katosi Milanon yöhön kolmen ranskalaismiehen kanssa..


Maanantai

Maanantaipäivänä lähdettiin Milanon keskustaa ihmettelemään. Metroasemalta ulos tullessa kaksi röyhkeää neekeriä ryöstivät Esimiehen, mikä pisti vituttamaan miestä yllin kyllin. Armoton mökäöljyn kittaus alkoi siis samoin tein, ja Esimies huuteli kyseisille tummemman ihonvärin omaaville henkilöille hävyttömyyksiä suomeksi. Siinä sitten ihmeteltiin keskustan keskellä möllöttävää vanhaa kirkkoa ja muita rakennuksia sekä käytiin Ferrarin liikkeessä, jossa reteät aurinkolasit maksoivat 12 000€.


Stetsonmies ja Esimies eivät kauan jaksaneet nähtävyyksiä ihmetellä, vaan siirtyivät metrolla takaisin hotellille päin. Tosin Asikkalan kaksikko navigoi varsin vahvasti, sillä ensin he menivät väärään suuntaan menevään metroon, sen jälkeen pyörivät hotellinsa kulmilla tunnin eestaas navigoiden hotellinsa sijaintia. Respasta oman huoneensa avainta kysyessä hotellin omistaja ilmoitti Esimiehelle "Room seven, too much beer, too much wine, too much mess!". Hotellin omistaja ei siis selvästikään arvostanut Stetsonmiehen, Esimiehen ja Målkungenin käytöstä huoneessaan. Ihme jyhny.


Hotellilla jatkettiin taas kittausta, Esimies oli jo aivan tuubassa, miehen pään sisäinen kasettinauha taisi olla hyvin lyhyt, sillä samat jutut seurasivat jatkuvasti toisiaan. Harmi, kun ei ollut C-kasettimiestä mukana paikkaamassa. Stetsonmies puolestaan tekstaili edellisiltana tapaamilleen naisille, pian hotellin edessä odottelikin silikonitissinen venäläishupakko italialaisen kaverinsa kanssa. Stetsonmies katosi hyvin nopeasti hotellihuoneeseensa venakkonsa kanssa, tullen kohta pois mairean hymyn kera. Kaveri oli loppuillan yhtä hymyä ja tuuletteli ankarasti. No sopihan tätä maalia tuulettaakin, ei kuitenkaan ollut mikään perinteinen räkämaali..


Katseltiin koneelta Suomen peliä, jossa Kanada kaatui rankkareilla, sen jälkeen Syömään ja baariin paiskomaan. Stetsonmies hehkutteli maaliansa, Esimies puolestaan känkkäsi, kun ei ollut osunut maalin reissun aikana, eikä edes päässyt kunnon vetopaikoille.. Seurueemme muiden jäsenten kanssa syömässä ollut Målkungen puolestaan oli aivan jumissa. Mies sikaili pizzansa kanssa hienostoravintolassa meinaten välillä puklata pöydälle. Ottipa Målkungen pokkana myös kunnon huikat parmesaniastiasta, luullen ilmeisesti kyseessä olevan jotain alkoholipitoista nestettä. Hauskinta asiassa on, ettei mies edes huomannut tämän jälkeen tehneensä mitään erikoista.

Loppuillasta Esimies sai Toimitusjohtajalta puhelun, jonka mukaan hotellin johtaja on saanut täysin tarpeekseen suomalaisista vieraistamme. Kuulemma öykkämöykkää ja mökäöljyllä läträämistä on ollut niin paljon, että kaikki muut hotellin asukkaat ovat hermostuneet ja jotkut vaihtaneet hotelliakin. Viimeinen pisara jyhnylle oli ollut, kun hotelliin oli raahattu kevytkenkäisen näköisiä naisimmeisiä lyhyelle visiitille. Jyhny oli kuitenkin vissiin sen verran köyhä, ettei ollut varaa heittää 17 hengen suomalaisseuruetta ulos hotellista.

Tiistai

Tiistaiaamuna meinasi hapottaa hieman, joten mökäöljyn kittaaminen sai jäädä hetkeksi. Lähdettiin sitten syömään, kiertämään paikallisia kauppoja ja katsastamaan San Siro, AC Milanin ja Interin kotistadion. Stadion oli varsin reteä 85 000 istumapaikkoineen. Eipä hullumpi ollut AC Milanin pukuhuonekaan, kaikilla pelaajilla pehmustetut nojatuolit, tv-monitorit paikkojensa yllä jne.. Tulihan siinä istuttua mm. Pirlon, Maldinin, Gattuson, Beckhamin ja Ronaldinhon paikoilla..

Illalla naureskeltiin Målkungenin ostamille Armanin aurinkolaseille, muuten hyvät, mutta Armani-kotkalta vaan sattui puuttuman pää. Reissu lopeteltiin 17 hengen reteällä illallisella, josta tuli lopulta säälittävä 500€ lasku. Tähän asti kuivin suin koko päivän ollut Stetsonmies innostui taas paiskomaan ja vetäisi 2 punkkupulloa huiviin alta aikayksikön. Kaveri jatkoi viestittelyä venäläisen hupakkonsa kanssa, joka oli täysin rakastunut sikamaiseen Stetsonmieheen. Silikonitissinen venakko lähetteli puhelimella herkkiä rakkausviestiään, Stetsomies vaan apinoi ja nauroi. Koittipa Stetsonmies raahata vielä venakkoansa hotelliin, mutta hotellin johtaja tuli tässä vaiheessa väliin. Jyhnyjen jyhny.


Seuraavana päivänä olikin sitten kotiinlähdön aika. Reissu antoi hyvää esimakua apinapartion tulevan kesän hölmöilyistä!


Ei kommentteja: