tiistai 2. kesäkuuta 2009

Stetsonmies hölmöilee - jatkuvasti!

Vauras veikkonen, NKP-pääjehu ja apinoiden apina Stetsonmies on jatkanut Milanon jälkeen hölmöilyään todella rankalla kädellä. Mökäöljyn kittauksen lomassa miehellä on ollut jatkuvasti mielessä vain yksi asia, jokainen voi omassa pienessä päässään pähkäillä, mistä asiasta on puhe...

Viime viikon tiistaina aloittelimme iltaa keskustassa kämpillä, josta Passioniin ja edelleen Giggliniin. Jos oli Esimiehellä Milanossa lyhyt kasetti, niin Stetsonmiehellä oli nyt vieläkin lyhyempi.. Mies hoki koko illan samaa mantraa kovaan ääneen huutaen, kysehän oli tietysti halusta tehdä lähempää tuttavuutta vastakkaisen sukupuolen genitaalialueiden kanssa.

Gigglinissä Stetsonmies ryntäsi välittömästi tanssilattialle, josta löytyikin heti kiisperi jonka kanssa oli hyvä heilua tanssilattialla jynkyttäen. Poikain kanssa katselimme vierestä tilanteen kehittymistä. Ennen kuin lähdimme baarista, kävimme pikaisesti Stetsonmiehen juttusilla. Baarista isketty nainen oli kuulemma naimisissa parin kersan kera, nyt ei siis Stetsonmiehellekään olisi maalimerkintää tiedossa! Toisin kuitenkin kävi...

Seuraavana aamuna tullut puhelinsoitto nimittäin selvensi, että Stetsonmies oli kuin olikin saanut hommattua naikkosen hotelliin ja hoitanut alkukantaisen lisääntymisviettinsä ylläpitämiseen tarvittavat toimenpiteet. Tosin ennen maalilaukausta Stetsonmies oli kuitenkin ilmeisesti suojannut mailansa kumisella suojapussilla.

Hilpeäksi tapahtuman tekee se, että samainen reilu kolmekymppinen naisimmeinen oli ammatiltaan seksuaalipsykologi, joka tiettävästi lähti hotellilta suoraan pitämään puhetta aiheesta "parisuhde ja pettäminen". Voipahan ainakin puhua aiheesta kokemuksen syvällä rintaäänellä!

Ja Stetsonmies tuuletti jälleen maalia!

Ei kommentteja: