perjantai 19. kesäkuuta 2009

Stetsonmiehen välitilitys

Nonniin..

Apinapartion nuorempi kaarti apinoi eilen Lahdessa. Joka ikinen kusinen kuppila kierrettiin ja kaarrettin. Päivä alkoi Santa Fe:n terassilta, missä roiskittiin menemään jo ihan kunnolla. 7,2% porteri maistui ja öykkämöykkä alkoi. Stetsonmiehen jäätävä suu kävi ku sika ja tarjolija huitaisi jo Stetsonmiestä jollakin pehmusteella päähän. Jyhny.

No niin, olipahan Suomen kusinen peli, mutta Stetsonmies iski pari hutakkoa välittömästi päällikkö Pokeriporhon kera. Naiset rakastuivat renttuihin. Välittömästi. No, mitä nyt muistikuvat oikein kertovat, lähettiin Dubliniin paiskomaan. Pokeriporho täräytti lasten mehuhetken ku sika ja Stetsonmies raikuvien aplodien kera Jerry Cottonin. Kyllähän sitä kierrettiin joka ikinen kuppila läpi ja mitähä metsästettiin?!? Vittu, ei tätä meinaa jaksaa kirjottaa. Mutta pitäähän se maininta. Vanha kunnon Leinonen (Tie Domi) taklasi Näslundia (Stetsonmies) rumasti kyynärpäällää päähän, riisti kiekon ja iski maalin. Domi oli sen verran vedossa, että roiski vielä seuraavana aamuna häkin. JAMPALAIJJAA!

No, mitä teki sitten Stetsonmies... Kuunteli aidon skinhead 35v. hitsarin vittuilua nakkijonossa ja paisko limsapullon asfalttiin. Hitsari ilmoitti hakkaavansa työkseen apinoita. Tilatkaa sitä ruokaa ja olkaa hiljaa. Venäjä mikä hitsari! Naisteniskutaidot oli ainakin hitsariluokkaa. Äpärä selitti hutakoille: "mul on harrikka, lähetäänkö ajelulle.. Oikee penkitin ja virittelin vähä. Nous hepat 90 hv:sta 110 Hv:hen. Lähtee vähä rannasta". Vittu mikä köyhä! Pääsihän Stetsonmies hänen suosioonsa kertomalla hitsarien yrityksessä pölliä NKP tj:n reteää kawatsaakkia. Apina lupas hakata moiset hitsarit. Sitähän en olekaan kertonut. Vitun köyhät yritti pölliä Tj:n menopeliä viime la-su yönä. Köyhät . ei voi muuta sanoa ku vituttaa moiset köyhät hitsarit. Jeppistä, anteeksi moinen huono kielioppi, ei tämä 2 promillessa luonnistu.

Nyt laivalle! Jos ei tuu maaleja, ni maksetaan niistä maaleista ku siat huomena Viron maalla!

Ei kommentteja: