maanantai 15. kesäkuuta 2009

Målkungen is back!

Målkungen eli maalikuningas on elänyt kruunaamisensa jälkeen pienoista hiljaiseloa, maaleja ei ole tullut entiseen tahtiin ja mies on surffaillut kentällä vailla päämäärää. Viime viikonloppuna Målkungen näytti kuitenkin taas olevansa nimensä veroinen snaipperi. Stetsonmies jäi rannalle ruikuttamaan ja känkkäämään, kun Målkungen upotti limpun määrätietoisesti pesään.

Mies ei muutenkaan turhaa ruukaillut, vaan meni hoitamaan hommansa isänsä kerrostaloasuntoon. Jääme mielenkiinnolla odottamaan, aukesiko ketsuppipullon korkki nyt lopullisesti. Jatkossa Målkungenilta voi taas odottaa rutkasti tehoja, siis nimenomaan maaleja, koska tällä miehellä ei ole pahemmin tapana syötellä. Todellisen snaipperin miehestä tekee se, että hän tuntuu usein vaeltavan kentällä kuin haamu varjojen mailla, mutta paikan tullessa verkot venyvät uskomattomalla varmuudella! Ehkä ensi viikonloppuna on jo hattutempun vuoro?!

Målkungen haistaa maalipaikat!

Stetsonmieskään ei ole toki jäänyt juurikaan huonommaksi, mies on tätä nykyä keskittynyt erityisesti itärajan takaisiin hupakoihin. Milanossa oli venäläisen silikonihupakon aika, viime tiistaina mies vuorostaan lähti yksin baariin ja tuli yön pikkutunteina Höylälle toisen venakon kera, Höylä joutui kuuntelemaan maalin seurauksena tulleita äännähdyksiä omasta huoneestaan, avautuen asiasta Esimiehelle seuraavana päivänä. Yölliset hetket sohvalla eivät riittäneet, vaan Stetsonmies yritti uudestaan maalia aamulla Höylän sängyssä, kun kämpän omistaja oli häipynyt töihin. Aina pitää laukoa kun paikka on, ikinä ei voi tietää, milloin se uppoaa sisään!

Stetsonmies onkin ollut viime aikoina varmassa maalikunnossa, syöttöpisteitä ei ole hänellekään herunut, mutta aggressiivinen pelityyli on tuonut isoja rangaistuksia mm. ryntäyksestä ja päähän kohdistuvista taklauksista.

Näiden kahden häntäheikin edesottamuksista siirrymme sitten toisenlaisiin tarinoihin. C-kasettimies veti viime viikonlopun niin rankasti kuppia, ettei mies jaksanut lähteä enää krapuloissaan Metallican keikalle, vaikka liputkin oli jo taskussa. "Ihan sama, antakaa ne liput vaikka jollekin köyhälle!" kerrotaan miehen vaikeroineen puhelimeen. Pokeriporvari alkoikin sitten soittelemaan köyhemmille kavereilleen, josko joku haluaisi lähteä kyseistä tanssi- ja soitinorkesteria katsomaan.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Hyvä pojat jatkakaa paiskimista. Kertokaahan c-kasettimiehelle terveisiä Teurastajalta kun pyöritte NKP:n alkujuurilla asiakkkalassa.

t. Teurastaja